Началото ще бъде дадено на 4 юли, вторник, от 16:00 часа.

...
Началото ще бъде дадено на 4 юли, вторник, от 16:00 часа.
Коментари Харесай

К-поп танци, VR очила за виртуална разходка, игри и прожекция на филм за Деня на Корея в Бургас

Началото ще бъде обещано на 4 юли, вторник, от 16:00 часа. Тогава пред Алеята на Културен център „ Морско казино “ ще имате опция да се придвижите в Корея с VR очила. На място ще бъдат изложени и обичайни корейски носии, с които всеки ще може да си направи фотография за спомен. Публиката ще има покана за забавни игри, а спечелилите ще завоюват специфични награди.

Един от акцентите в програмата са атрактивните к-поп танци, необятно публикувани измежду младежите по целия свят. Те ще стартират от 18.00 часа пред балюстрадата до Културния център.
-->
От 21 ч. на открита сцена „ Охлюва “ стартира прожекцията на корейската комедия „ Secret Zoo “/с български субтитри/. Режисьор е Сон Дже-гон. Във кино лентата вземат участие Ан Дже-хонг, Канг Со-ра, Парк Йонг-гю.

„ Secret Zoo “ е занимателна комедия, която обръща концепцията за зоологическа градина с главата надолу. На стажанта в адвокатска адвокатска фирма Канг (Ан Дже-хонг) е предоставена непостижима задача – да избави банкрутирал зоопарк за три месеца, само че той, дружно със чиновниците на парка, го вършат, като задействат талантлив проект.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР